utorak, 24. svibnja 2011.

NAIL ART


Njega noktiju i ruku od velike je važnosti budući da su izloženi pogledima okoline. Od davnina su žene oslikavale i ukrašavale svoje nokte – Kleopatra je nokte oslikavala biljnim i mineralnim bojama, a na Bliskom Istoku ukrašene i tetovirane ruke bile su simbol bogatstva. Današnji trendovi više ne dozvoljavaju samo običnu francusku manikuru već ukrašavanje različitim ukrasima koji su dostupni u svim bojama, oblicima i veličinama.

pflege


Tehnike modeliranja i ukrašavanja noktiju svakoga mogu učiniti zadovoljnim – kroz jedan do dva sata mogu imati prelijepe nokte a tako i cijelu ruku koja će ostaviti jedinstveni dojam. Mašta i kreativnost proizvode najljepše dizajne na zadovoljstvo i klijenta i nail designera. Nail design zahtijeva određeni image koji će stvoriti prepoznatljivost i kvalitetu koja se nudi.
Nail art zauzima visoko mjesto u svijetu mode i ljepote - nositi ga znači izražavati vlastitu osobnost, stil i karakter - trendovi koji se neprestano mijenjaju zahtijevaju još više u ovoj domeni kozmetičkog posla.

Nema komentara:

Objavi komentar